tisdag 2 januari 2018

Undersidan

Så har även undersidan fått en trästruktur så att den också kan kläs med aluminiumplåt när det blir dags. Alla yttre anslutningar till plåten kommer att göras släta så att plåten kan skruvas stumt emot. Så är i alla fall tanken just nu. Men först är det dags att skifta från trä till lite mer metallarbete för att göra axelinfästningar för både fram och bakaxel. Kanske lite fokus på styrningen också.

3 kommentarer:

  1. Otroligt fint det blir! Jag har inte haft tid att närmare studera ditt bygge förrän nu. Imponerande! Men om du har någon som helst fundering på drivning måste du väl ändå ta höjd för det nu innan underdelen av chassiet slutförs?
    När du ska klä den med plåt är det ju behändigt med det lilla formatet. Du är välkommen att ta din lilla Bugatti under armen och kvista över till mig och köra lite Eckold.

    SvaraRadera
  2. Just drivning har jag inte någon fast plan på. Trampor, elmotor eller kanske förbränningsmotor? Men det måste snart bestämmas.
    Tackar för inbjudan att prova på eckold. Tanken, än så länge, har varit träklubba och sandsäck. Men det kan säkert behövas slätas ut efteråt.

    SvaraRadera
  3. När kommer nästa uppdatering din slöhök? ;-)

    SvaraRadera

Så har det hänt lite...

I julhelgen har det rullats plåt på det nya hjulet. Rulla och prova, jag köpte en krymp&sträck också som aldrig har fastnat på bild. Båd...